Izaberite period:

GRUNDIG REGISTRACIJA
PETOGODIŠNJE GARANCIJE

Čestitamo Vam na odabiru Grundig TV uređaja. Mi stojimo iza kvaliteta svojih proizvoda, zbog čega Vam na određene modele nudimo produženu garanciju u trajanju od 5 godina.

Da biste ostvarili produženu petogodišnju garanciju, neophodno je da svoj TV uređaj registrujete najkasnije do 31.05.2024.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice oko registracije, molim Vas da nam pišete na info-ba@grundig5.com a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Molimo Vas da pažljivo popunite sljedeća polja:


Vaša e-mail adresa će se koristiti isključivo za pružanje informacija o uspješnoj registraciji za produženu garanciju.

Naziv Modela*:

Molimo Vas unesite podatke o kupovini:

Da biste dovršili registraciju, molimo Vas da potvrdite:

PRIHVATAM OPŠTE USLOVE GARANCIJE

* = Obavezna polja.


USLOVI I PRAVILA PRODUŽENE GARANCIJE

1. Produžena garancija se odnosi isključivo na modele Grundig televiziora navedene u padajućem meniju.

2. Produžena garancija važi isključivo za kupovinu modela Grundig televizora iz stavke 1, kupljenih u periodu od 01.01.2024. do 30.04.2024. Proizvode je potrebno registrovati putem ovog obrasca najkasnije do 31.05.2024. U suprotnom, produžena garancija neće važiti i kupac ostvaruje pravo samo na redovnu garanciju od 3 godine.

3. Ova produžena garancija važi samo za proizvode kupljene na teritoriji Bosne i Hercegovine.

4. Garantna izjava o produženoj garanciji smatrat će se nevažećom ako se utvrdi da nije potpuna, ako je izmijenjena i/ili sadrži netačne podatke unijete pri registraciji proizvoda.

5. Pri podnošenju zahtijeva za popravku u garanciji u okviru produžene garancije potrebno je priložiti ovlaštenom Grundig servisu sljedeće:

  • original garantni list
  • original ili kopiju računa

6. Naša odluka o svim pitanjima koja se odnose na prigovore u vezi s nedostacima u izradi ili korištenim materijalima za vrijeme produžene garancije biti će konačna i obvezujuća i kupac je saglasan da će se pridržavati tih odluka. Bilo koji neispravni dijelovi koji su zajmenjeni u roku produžene garancije postaju vlasništvo kompanije Grundig.

7. Uslovi produžene garancije napisani u ovoj izjavi u skladu su sa redovnim Grundig garancijskim uslovima opisanim u standarnoj garanciji. Prije bilo kakvog postupka potrebno je pročitati standarne uslove garancije.

8. Ova produžena garancija izdata je u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine i u skladu je s pozitivnom poslovnom praksom branda Grundig.

9. U periodu trajanja produžene garancije kupac ima pravo na zamjenu proizvoda isključivo u slučaju ako aparat nije u mogućnosti da se popravi.

10. U periodu produžene garancije, rok za trajanje popravke nije definisan zakonom i on može iznositi i duže od 30 dana.

11. Ova produžena garancija podložna je sljedećim ograničenjima i isključenjima:

  • kvar ili oštećenje koje je nastalo zbog više sile, vatre, građanskih nemira i/ili nesreća
  • kvarovi nastali uslijed korištenja pogrešnog napona električne mreže i/ili posljedične štete iz nemara i/ili zloupotrebe
  • korištenje koje nije u skladu sa uputsvom za upotrebu
  • popravke koje su obavljala neovlaštena lica i/ili nepravilne montaže koje ne ispunjava uslove iz korisničkog uputsva.
  • proizvodi koji se koriste u komercijalnim ili nestambenim prostorima.Copyright © 2024. www.grundig5.com