REGISTRACIJA DODATNE GARANCIJE -
GRUNDIG KLIMA UREĐAJI

Čestitamo Vam na odabiru Grundig klima uređaja GEEPDH 120/121 i/ili GEEPDH 180/181. Mi stojimo iza kvalitete svojih proizvoda, zbog čega Vam, pored osnovne garancije od 2 godine, nudimo produženu garanciju u trajanju od dodatne 3 godine uz obaveznu prijavu na www.grundig5.com/ba (ukupno trajanje garancije uz registraciju je 5 godina).

Produžena garancija vrijedi isključivo za kompresore kupljenih Grundig klima uređaja GEEPDH 120/121 i/ili GEEPDH 180/181 kupljenih u periodu od 01.04.2024 do 31.08.2024. i ukoliko je uređaj montiran, priključen od strane ovlaštenog montera. Aparate je potrebno registrovati putem ovog obrasca najkasnije do 30.09.2024. Nakon registracije Vašeg proizvoda dobićete potvrdu o registraciji u PDF dokumentu putem mail adrese koju ste naveli prilikom registracije.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice oko registracije, molimo Vas da nam pišete na
info-ba@grundig5.com a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Molimo Vas da pažljivo popunite sljedeća polja:


Vaša e-mail adresa će se koristiti isključivo za pružanje informacija o uspješnoj registraciji za produženu garanciju.

Naziv Modela*:

RAČUN SLIKA*

(jpg, png, pdf, 5 Mb max)

NALJEPNICA SLIKA*

(jpg, png, pdf, 5 Mb max)

MOLIMO VAS UNESITE PODATKE O KUPOVINI:

Da biste dovršili registraciju, molimo Vas da potvrdite:

PRIHVATAM OPŠTE USLOVE GARANCIJE

* = Obavezna polja.


USLOVI I PRAVILA PRODUŽENE GARANCIJE

TRAJANJE GARANCIJE:

1. Produžena garancija se odnosi isključivo na kompresore modela Grundig inverter klima: GEEPDH 120/121 i GEEPDH 180/181 GEEPDH 120/121 i GEEPDH 180/181

2. Produžena garancija važi isključivo za kupovinu modela Beko uređaja iz stavke 1, kupljenih u periodu od 01.04.2024. do 31.08.2024. Proizvode je potrebno registrovati putem ovog obrasca najkasnije do 30.09.2024. U suprotnom, produžena garancija neće važiti i kupac ostvaruje prava koja se tiču saobraznosti robe u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošaca.

3. Ova produžena garancija važi samo za proizvode kupljene na teritoriji Bosne i Hercegovine.

4. Garantna izjava o produženoj garanciji smatraće se nevažećom ako se utvrdi da nije potpuna, ako je izmjenjena i/ili sadrži netačne podatke unete pri registraciji proizvoda.

5. Pri podnošenju zahtjeva za popravku u garanciji u okviru produžene garancije potrebno je priložiti ovlašćenom Beko/Grundig servisu sledeće:

original garantni list
original ili kopiju računa
potvrdu registracije koju ste dobili putem e-mail adrese sa ispravno unetim podacima

6. Naša odluka o svim pitanjima koja se odnose na prigovore u vezi s nedostacima u izradi ili korišćenim materijalima za vrijeme produžene garancije biće konačna i obavezujuća i kupac je saglasan da će se pridržavati tih odluka. Bilo koji neispravni dijelovi koji su zamijenjeni u roku produžene garancije postaju vlasništvo proizvođača i/ili uvoznika.

7. Uslovi produžene garancije napisani u ovoj izjavi u skladu su sa Grundig garancijskim uslovima za produženu garanciju opisanim u garantnom listu. Prije bilo kakvog postupka potrebno je pročitati garantni list.

8. Ova produžena garancija izdata je u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine i u skladu je s pozitivnom poslovnom praksom brenda Beko.

9. U periodu trajanja produžene garancije kupac ima pravo na zamijenu proizvoda isključivo u slučaju ako aparat nije u mogućnosti da se popravi.Copyright © 2024. www.grundig5.com